1. Whirlpool
  2. Whirlpool W6 D84WB BE.

Whirlpool W6 D84WB BE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool W6 D84WB BE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool W6 D84WB BE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool W6 D84WB BE.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

176 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70,4 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Whirlpool W6 D84WB BE.

Met de Whirlpool W6 D84WB BE heb je een energiezuinige warmtepompdroger die weinig onderhoud nodig heeft. Het Auto Cleaning systeem reinigt het bodemfilter automatisch, waardoor je gegarandeerd bent van een lange levensduur. Bovendien bespaar je gemiddeld tot € 1.545,- op energiekosten. De draaiknop biedt je verschillende programma's, waaronder een programma voor overhemden, fijne was en jeans. Met het 8 kilogram vulgewicht heb je genoeg ruimte voor 2 of 3 personen. Daarnaast zorgen de 6th Sense sensoren ervoor dat de machine automatisch stopt zodra de was droog is, zodat je wasgoed niet langer in de trommel zit dan nodig. Kortom, met de Whirlpool W6 D84WB BE heb je een energiezuinige machine die bovendien weinig onderhoud nodig heeft.

Pluspunten
  • Door het Auto Cleaning systeem heb je minder onderhoud en spoelt het bodemfilter automatisch schoon. De 6e Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om het condenswater direct af te voeren.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W6 D84WB BE.

Deze Whirlpool W6 D84WB BE. zit heeft energielabel A+++.

De Whirlpool W6 D84WB BE. verbruikt 176 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool W6 D84WB BE. zijn 70,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool W6 D84WB BE. is: Ja.