1. Whirlpool
  2. Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

194 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

77,6 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE is een krachtige wasdroger. Met 9 kilogram vulgewicht droog je grote ladingen wasgoed in één keer. De warmtepomptechnologie droogt je kleding op een lagere temperatuur waardoor kleding langer mooi blijft. A+++ energiezuinigheid zorgt ervoor dat je tot wel € 154,- per jaar bespaart op je energierekening. Met FreshCare+ houdt de wasdroger kleding fris na het droogprogramma. De trommel draait tot 6 uur na het programma zachtjes rond op een constante temperatuur, waardoor je kleding fris blijft ruiken. Ook is deze wasdroger bijzonder stil met een geluidsniveau van 64 decibel. Hierdoor is de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE geschikt voor het drogen van was zelfs in de buurt van je werkkamer.

Pluspunten
  • Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++ De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel. Dankzij FreshCare+ draait je kleding na het drogen zachtjes rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++ De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel. Dankzij FreshCare+ draait je kleding na het drogen zachtjes rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor is niet volledig zelfreinigend, wat onderhoud vereist

    .

    De bijgeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, wat betekend dat je de machine dichtbij de afvoerbuis plaatst of een langere slang aanschaft.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

Deze Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. zit heeft energielabel A+++.

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. verbruikt 194 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. zijn 77,6 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. is: .