1. Miele
  2. Miele WSD 164 WCS.

Miele WSD 164 WCS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele WSD 164 WCS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele WSD 164 WCS. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele WSD 164 WCS.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

107,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,12 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Miele WSD 164 WCS.

Miele WSD 164 WCS is de perfecte wasmachine om al je was van de hele week in één keer te doen. Met een vulgewicht van 9 kilogram zal je nooit last hebben van een te grote lading. De wasmachine past het verbruik en de duur van het programma aan bij kleinere wasladingen. Je kiest uit verschillende wasprogramma's, zoals impregneren, overhemden of donkere was. Ook je favoriete wollen trui krijgt een speciale behandeling met een CapDosing capsule. Deze capsule bevat een speciaal wasmiddel voor slechts één wasbeurt, wat je wollen kleding optimaal beschermt. Bediening is even makkelijk als het drukken op een knop, met het touchscreen display of met de Miele app op je smartphone.

Pluspunten
  • WiFiConn@ct zorgt ervoor dat je je wasmachine op afstand kunt bedienen met je smartphone of tablet. Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken om stoffen als bijvoorbeeld wol of zijde te beschermen. De geëmailleerde voorkant is kras-, corrosie- en sopbestendig en dus slijtvast.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren en geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSD 164 WCS.

Deze Miele WSD 164 WCS. zit heeft energielabel A.

De Miele WSD 164 WCS. verbruikt 107,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele WSD 164 WCS. zijn 43,12 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele WSD 164 WCS. is: Gemiddeld.