1. Samsung
  2. Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung WW90TA049AE EcoBubble. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Samsung WW90TA049AE EcoBubble. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

108 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,2 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

Met de Samsung WW90TA049AE (5000 serie) was je een grote lading kleding of beddengoed energiezuinig. De beladingssensor past het programma aan naar het aantal kledingstukken en hierdoor verbruik je nooit meer energie dan nodig. Ook als je een kleiner huishouden hebt, is deze wasmachine geschikt. Met het programma 'Hygiënisch Stomen' verwijder je bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, met stoom. De EcoBubble techniek maakt het mogelijk om je kleding op een lage temperatuur schoon te wassen en zo kun je je favoriete kleding langer mooi houden. Ook hardnekkige vlekken worden efficiënt verwijderd, doordat het schuim dieper door de vezels van je was dringt. Dankzij de Samsung WW90TA049AE (5000 serie) ben je verzekerd van een schone en frisse kledingstapel.

Pluspunten
  • Met de EcoBubble kun je je kleding hygiënisch schoon wassen bij lage temperaturen, door schuimbellen te gebruiken. Met het Steam Wash programma worden allergenen en bacteriën verwijderd met behulp van stoom voor extra hygiënische wasresultaten. Deze zeer zuinige wasmachine heeft een energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmachine beschikt niet over Autodose, waardoor je handmatig je wasmiddel moet doseren

    .

    Het is ook niet mogelijk om de wasmachine op afstand met een app te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

Deze Samsung WW90TA049AE EcoBubble. zit heeft energielabel A.

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble. verbruikt 108 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Samsung WW90TA049AE EcoBubble. zijn 43,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Samsung WW90TA049AE EcoBubble. is: Gemiddeld.