1. AEG
  2. AEG L6FBN9ECO ProSense.

AEG L6FBN9ECO ProSense.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG L6FBN9ECO ProSense. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG L6FBN9ECO ProSense. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG L6FBN9ECO ProSense.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

107,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,12 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG L6FBN9ECO ProSense.

Met een kapaciteit van 9 kilogram is de AEG L6FBN9ECO ProSense wasmachine perfect voor een gezin van 5 of meer personen. Met de ProSense beladingssensor past de wasmachine de programmaduur aan op hoeveel was je hebt. Je hebt de keuze uit 10 programma's, waaronder katoen, dons en overhemden. Wil je je kleding snel opfrissen? Kies dan het korte programma. Daarnaast heeft de wasmachine een anti-allergieprogramma, dat een paar minuten boven de 60°C wast en een extra spoelbeurt toevoegt. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van jeuk. De AEG L6FBN9ECO ProSense is energiezuinig, wat betekent dat je over de levensduur van de wasmachine € 290,- aan energiekosten kunt besparen.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor pas de duur van het programma aan op de hoeveelheid was. Er is een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de AEG L6FBN9ECO ProSense.

Deze AEG L6FBN9ECO ProSense. zit heeft energielabel A.

De AEG L6FBN9ECO ProSense. verbruikt 107,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG L6FBN9ECO ProSense. zijn 43,12 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG L6FBN9ECO ProSense. is: .