1. Whirlpool
  2. Whirlpool FFT M10 72 BE.

Whirlpool FFT M10 72 BE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool FFT M10 72 BE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool FFT M10 72 BE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool FFT M10 72 BE.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

211 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

84,4 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Whirlpool FFT M10 72 BE.

Met de Whirlpool FFT M11 82 BE droog je kleine ladingen kleding en beddengoed van 1 persoon. Met de lage droogtemperatuur en energieklasse A++ bespaar je tot wel € 130,- aan energiekosten per jaar. Dankzij de 6th Sense technologie blijft je favoriete kleding langer mooi. De sensoren meten de vochtigheidsgraad in het wasgoed constant en passen de droogtijd aan. Zo stopt het programma automatisch wanneer je wasdroog is. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en energie, maar voorkom je ook dat je favoriete shirt krimpt. Na het drogen houdt de automaat je kleding tot 6 uur fris met FreshCare+. Met de Whirlpool FFT M11 82 BE droog je kleine ladingen kleding en beddengoed van 1 persoon. Met de lage droogtemperatuur en energieklasse A++ bespaar je tot wel € 130,- aan energiekosten per jaar. Dankzij de 6th Sense technologie zorgt de Whirlpool voor een zorgvuldige behandeling van je kleding. De sensoren meten de vochtigheidsgraad in het wasgoed constant en passen de droogtijd aan. Zo stopt het programma automatisch wanneer je wasdroog is. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte droging. Na het drogen houdt de automaat je kleding tot 6 uur fris met FreshCare+. Hierdoor hoef je je kleding niet meteen te strijken.

Pluspunten
  • De 6e Sense sensoren passen de droogtijd aan op de luchtvochtigheid in de trommel. De SoftMove droogtechnologie past de trommelbewegingen aan op het soort wasgoed. Dankzij FreshCare+ blijft je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris, omdat het tijdens het drogen zachtjes ronddraait.

Minpunten
  • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud noodzakelijk blijft.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M10 72 BE.

Deze Whirlpool FFT M10 72 BE. zit heeft energielabel A++.

De Whirlpool FFT M10 72 BE. verbruikt 211 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool FFT M10 72 BE. zijn 84,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool FFT M10 72 BE. is: .