1. Whirlpool
 2. Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool FFT M11 8X3B BE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool FFT M11 8X3B BE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

175 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger heeft veel te bieden om je wasgoed op een zuinige manier te drogen. De 6th Sense technologie meet constant hoeveel vocht er in het wasgoed zit, waardoor het programma vanzelf stopt als de was droog is. Zo bespaar je tijd en energie. De SoftMove technologie maakt optimaal gebruik van de trommelbewegingen, waardoor je kleding en beddengoed minder snel slijt en je langer plezier van je favoriete trui hebt. Met energieklasse A+++ droog je het wasgoed zeer energiezuinig, waardoor je jaarlijks tot wel € 154,- aan energiekosten kunt besparen. De Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger is een betrouwbare partner voor het drogen van je wasgoed. De 6th Sense technologie met sensoren zorgt voor een optimale droging en voor het stoppen van het programma als de was droog is. Daarnaast heeft de SoftMove technologie ervoor gezorgd dat je kleding en beddengoed langer meegaat. Met energieklasse A+++ droog je je wasgoed zeer energiezuinig, waardoor je jaarlijks tot wel € 154,- aan energiekosten kunt besparen.

Pluspunten
 • De 6e zintuig sensoren passen de droogtijd aan op het vochtgehalte in de trommel

  .

  De SoftMove droogtechnologie past de trommelbewegingen aan op het type wasgoed

  .

  Dankzij FreshCare+ blijft het wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris en zacht door de ronddraaiende trommel.

Minpunten
 • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft

  .

  De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig is

  .

  De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de automaat vlak bij de afvoerbuis plaatst of een langere slang aanschaft. De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de machine vlak bij de afvoerbuis moet plaatsen of een langere slang moet kopen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

Deze Whirlpool FFT M11 8X3B BE. zit heeft energielabel A+++.

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE. verbruikt 175 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool FFT M11 8X3B BE. zijn 70 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool FFT M11 8X3B BE. is: .