1. Bosch
 2. Bosch WUU28T40NL.

Bosch WUU28T40NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WUU28T40NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WUU28T40NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WUU28T40NL.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

101,2 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

40,48 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Bosch WUU28T40NL.

Met de Bosch WUU28T40NL was je energiezuinig en snel je wasgoed. De wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel grote als kleine ladingen wasgoed kunt wassen. Je maakt gebruik van de SpeedPerfect functie om het wassen sneller te doen. Hiermee krijg je je wasgoed tot 65% sneller schoon. Daarnaast is ook Hygiene Plus een handige functie. Wanneer je een allergie hebt, zoals voor dierenharen of pollen, voegt de wasmachine extra spoelbeurten toe en wast het langer op een hoge temperatuur. Op deze manier heb je minder last van huidirritatie. Ook is het geluidniveau van 70 decibel zo laag, dat je amper hoort dat de wasmachine aanstaat. Daarom kun je de wasmachine ook `s avonds aanzetten zonder dat je er last van hebt.

Pluspunten
 • Met het programma Hygiëne Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk

  .

  Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A

  .

  Wast extra stil met een geluidsniveau van slechts 70 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
 • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WUU28T40NL.

Deze Bosch WUU28T40NL. zit heeft energielabel A.

De Bosch WUU28T40NL. verbruikt 101,2 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WUU28T40NL. zijn 40,48 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WUU28T40NL. is: Gemiddeld.