1. Samsung
  2. Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

108 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,2 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive van de 8000 serie heeft een inhoud van 9 kilogram, waardoor deze wasmachine geschikt is voor grote ladingen zoals kleding van de hele week of een lading beddengoed. Met de SmartThings app kun je de wasmachine bedienen op afstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je was. Er staan 23 programma's tot je beschikking, waaronder een stoomfunctie om je was hygiënisch op te frissen. AI Wash doseert de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je geen overbodige chemicaliën gebruikt. Om de wascyclus te verkorten is de WW90T986ASH voorzien van een speciale plaat achter in de Q-drum trommel. Deze draait in tegengestelde richting van de trommel, waardoor je de wascyclus met 50% verkort en het energieverbruik met 20% verminderd. Bovendien heeft de wasmachine een addwash functie, waarmee je eenvoudig en op elk moment van de wascyclus kleding of wasmiddel toe kunt voegen. Zo ben je verzekerd van een perfecte wasresultaat.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon dan gebruikelijk. AI Wash dosseert je wasmiddel automatisch dankzij de troebelheidssensor, die ziet hoe vuil je was is. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash-deur, ook als de trommel al draait.

Minpunten
  • Beschikt niet over trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Deze Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. zit heeft energielabel A.

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. verbruikt 108 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. zijn 43,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. is: Ja.