1. Whirlpool
  2. Whirlpool W6 D83WB EE.

Whirlpool W6 D83WB EE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool W6 D83WB EE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool W6 D83WB EE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool W6 D83WB EE.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

235 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

94 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Whirlpool W6 D83WB EE.

Was kleine en grote ladingen energie-efficiënt met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger. De 6th Sense technologie zorgt ervoor dat je wasgoed nooit te lang gedroogd wordt. Met de vochtigheidssensoren meet de wasdroger precies de hoeveelheid vocht in je wasgoed, waardoor de programmaduur automatisch wordt aangepast. Zo bespaar je tijd en energie. Met de SoftMove technologie houd je je favoriete trui langer mooi. De automaat past bij elk soort wasgoed de trommelbewegingen aan, waardoor de stof minder snel slijt. Met FreshCare+ houdt je droge kleding tot 6 uur na het droogprogramma fris met lucht en trommelbewegingen, zelfs als je nog niet thuis bent. Kortom, de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger is een perfecte oplossing voor het energiezuinig en zorgvuldig drogen van je kleding.

Pluspunten
  • Minder onderhoud en een lager energieverbruik dankzij de zelfreinigende condensator. De 6e Sense sensoren passen de droogtijd aan op het vochtgehalte in de trommel. De SoftMove droogtechnologie past de trommelbewegingen aan op het soort wasgoed.

Minpunten
  • Je voert het water niet af via een afvoer, waardoor je het condensreservoir handmatig moet leegmaken

    .

    Het stoot 19% vocht uit, waardoor het minder geschikt is voor kleine, niet geventileerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W6 D83WB EE.

Deze Whirlpool W6 D83WB EE. zit heeft energielabel A++.

De Whirlpool W6 D83WB EE. verbruikt 235 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool W6 D83WB EE. zijn 94 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool W6 D83WB EE. is: Gemiddeld.