1. Siemens
 2. Siemens WG44B205NL.

Siemens WG44B205NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WG44B205NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WG44B205NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WG44B205NL.

Energieklasse

A-20%

Energieverbruik per jaar

88 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

35,2 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Siemens WG44B205NL.

De Siemens WG44B205NL (iQ700 serie) is een slimme wasmachine die het strijkwerk vermindert met de smartFinish stoomfunctie. Met deze functie kun je de helft van de kreukels gladstrijken, waardoor je veel tijd bespaart. Daarnaast kun je de wasmachine op afstand bedienen met de Home Connect app. Je krijgt een melding op je smartphone als de was klaar is. Als je haast hebt, kun je het snelprogramma powerSpeed 59' gebruiken. Hiermee was je een halfvolle trommel binnen één uur schoon. Met de anti-vlekkenfunctie verminder je vlekken zoals rode wijn, olie, gras en bloed. Zo heb je binnen een mum van tijd je favoriete dekbedovertrek weer fris en schoon voor het weekend. De Siemens WG44B205NL heeft een energieklasse van A+++. Door het gebruik van de AquaSensor kun je energie besparen. De AquaSensor meet de vervuiling van het water en past het wasprogramma hierop aan. Daarnaast heeft de wasmachine een Silent-WaveMotor. Deze motor is energiezuinig en maakt bijna geen geluid. Het wassen met deze wasmachine wordt dus bijna geruisloos.

Pluspunten
 • Met de Home Connect-app kun je je wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone. Met het snelprogramma PowerSpeed 59 wordt een halve belading binnen 59 minuten schoon gewassen. Met de SmartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, waardoor kreukels verminderd worden.

Minpunten
 • Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren

  .

  -> Het heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen

  .

  -> De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was te verfrissen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44B205NL.

Deze Siemens WG44B205NL. zit heeft energielabel A-20%.

De Siemens WG44B205NL. verbruikt 88 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WG44B205NL. zijn 35,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WG44B205NL. is: .