1. AEG
  2. AEG LF62CW84 ProSense.

AEG LF62CW84 ProSense.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG LF62CW84 ProSense. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG LF62CW84 ProSense. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG LF62CW84 ProSense.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

103,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

41,44 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG LF62CW84 ProSense.

Met de AEG LF62CW84 ProSense wasmachine bespaar je energie en kosten. Met het 8 kilogram vulgewicht heb je meer dan genoeg ruimte voor zowel kleine als grote wasladingen. Met de energieklasse A verbruik je bij kleine wasjes nauwkeurig alleen het water en de energie die nodig is. De ProSense beladingssensor stelt de wastijd precies in, zodat je favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Je kiest uit één van de tien wasprogramma's voor elk soort kledingstuk. De machine heeft ook een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor jij minder schoonmaakwerk hebt en de machine langer fris blijft. Dankzij de energieklasse A spaar je naar schatting € 290,- over de hele levensduur. Kies dus voor de AEG LF62CW84 ProSense voor een energiezuinige wasmachine voor al je kleding.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan aan de hoeveelheid was. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. Je hebt minder onderhoud dankzij de zelfreinigende wasmiddellade.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de AEG LF62CW84 ProSense.

Deze AEG LF62CW84 ProSense. zit heeft energielabel A.

De AEG LF62CW84 ProSense. verbruikt 103,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG LF62CW84 ProSense. zijn 41,44 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG LF62CW84 ProSense. is: .