1. Siemens
 2. Siemens WM14VM75NL.

Siemens WM14VM75NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WM14VM75NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WM14VM75NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WM14VM75NL.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

105,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

42,24 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Siemens WM14VM75NL.

De Siemens WM14VM75NL wasmachine is een echte aanwinst voor je huishouden. Dankzij het powerSpeed 59' programma heb je binnen 59 minuten een halve trommel wasgoed schoon. Maar deze machine biedt meer dan dat. Met de iSensoric technologie wordt de vuilgraad van je wasgoed bepaald en wordt het programma hierop aangepast. Ook als je een dag minder was heb je, is het water- en energieverbruik aan te passen. Zo bespaar je energie en slijt je wasgoed minder snel. Als laatste heeft deze machine een relatief lage geluidsniveau, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het thuiswerken of je nachtrust. Met de Siemens WM14VM75NL wasmachine was je snel en gemakkelijk je wasgoed.

Pluspunten
 • De iSensoric sensoren meten hoe vuil je was is en passen hier het water- en energieverbruik aan. Je wast met het snelprogramma powerSpeed 59' een halve lading binnen 59 minuten schoon. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
 • Beschikt niet over IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen

  .

  Beschikt niet over IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen

  .

  Beschikt niet over IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen. Beschikt niet over IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14VM75NL.

Deze Siemens WM14VM75NL. zit heeft energielabel A.

De Siemens WM14VM75NL. verbruikt 105,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WM14VM75NL. zijn 42,24 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WM14VM75NL. is: Gemiddeld.