1. Bosch
 2. Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Bosch WAV28K70NL i-DOS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WAV28K70NL i-DOS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WAV28K70NL i-DOS. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

105,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

42,24 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Met de Bosch WAV28K70NL i-DOS wasmachine houd je je kleding extra lang mooi. Dankzij de slimme i-DOS technologie wordt wasmiddel en wasverzachter automatisch gedoseerd, zodat je precies de juiste hoeveelheid gebruikt. Hiermee bescherm je je kleding en voorkom je dat er te veel wordt gebruikt. Met een vulgewicht van 9 kilogram kan je zowel grote ladingen als kleine wasjes wassen. De beladingssensor past het verbruik precies aan de hoeveelheid was. Met energieklasse A bespaar je tot € 290,- aan energiekosten over de levensduur. Er zijn 14 programma's voor verschillende soorten kleding, zoals zijde, wol en sport. Is je huid gevoelig voor pollen of dierenharen? Kies dan voor het Hygiene Plus programma. Dit programma vermindert jeuk en huidirritatie, door de kleding grondig te reinigen. De Bosch WAV28K70NL i-DOS wasmachine is dus ideaal als je je kleding extra goed wilt verzorgen.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk

  .

  Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
 • Heeft geen stoomfunctie om het strijken te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Deze Bosch WAV28K70NL i-DOS. zit heeft energielabel A.

De Bosch WAV28K70NL i-DOS. verbruikt 105,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WAV28K70NL i-DOS. zijn 42,24 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WAV28K70NL i-DOS. is: Ja.