1. Siemens
  2. Siemens WG44G107NL.

Siemens WG44G107NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WG44G107NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WG44G107NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WG44G107NL.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

101,2 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

40,48 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Siemens WG44G107NL.

De Siemens WG44G107NL is de perfecte wasmachine voor het verwijderen van hardnekkige vlekken zoals rode wijn en olie. Dankzij het anti-vlekkensysteem past het wasprogramma zich aan op het type vlek en daarmee kun je je favoriete kledingstukken makkelijk schoonmaken. De wasmachine is met 9 kilogram vulgewicht geschikt voor een grote lading wasgoed, dus je wast al je beddengoed in één keer. Bovendien is deze wasautomaat energiezuinig met energieklasse A, waardoor je tot € 290,- op je energiekosten kunt besparen. De wasmachine heeft verder programma's voor onder meer overhemden, wol en katoen. Wil je nog sneller wassen? Met de varioSpeed-functie was je tot 60% sneller en hoef je je overhemden nooit meer op het laatste moment te wassen. Dankzij de iSensoric-sensoren verbruik je bovendien nooit meer energie en water dan nodig is. Met de Siemens WG44G107NL heb je dus een wasmachine die precies doet waar het voor bedoeld is; je kleding schoonmaken zonder energie te verspillen.

Pluspunten
  • Het antivetvlekken systeem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. VarioSpeed stelt je in staat om tot 60% sneller te wassen met hetzelfde wasresultaat. Erg zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmachine heeft niet de mogelijkheid om intelligentDosing te gebruiken om automatisch wasmiddel en wasverzachter te doseren

    .

    Het is ook niet mogelijk de wasmachine via een app te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44G107NL.

Deze Siemens WG44G107NL. zit heeft energielabel A.

De Siemens WG44G107NL. verbruikt 101,2 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WG44G107NL. zijn 40,48 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WG44G107NL. is: .