1. Bosch
 2. Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Bosch WGB244A5NL i-DOS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WGB244A5NL i-DOS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WGB244A5NL i-DOS. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Energieklasse

A-20%

Energieverbruik per jaar

88 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

35,2 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Was je grote ladingen grondig en zeer gemakkelijk schoon met de Bosch WGB244A5NL (serie 8) wasmachine. Deze wasmachine beschikt over de i-DOS automatische wasmiddeldosering, waardoor je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel krijgt voor iedere lading. Scank de streepjescode van je wasmiddel en -verzachter eenvoudig met de app en stel de doseersterkte van het wasmiddel zelf af. Zo was je energiezuinig en gaat je kleding langer mee. Met het Iron Assist stoomprogramma verwijder je tot wel 50% van de kreukels in je was. En met de anti-vlekkenfunctie verwijder je veelvoorkomende vlekken, zoals wijn, gras, olie of bloed. Was je grote ladingen gemakkelijk en energiezuinig schoon met de Bosch WGB244A5NL (serie 8) wasmachine. De i-DOS automatische wasmiddeldosering past de doseersterkte van het wasmiddel aan op basis van de streepjescode van je wasmiddel en -verzachter. Dit scheelt je tijd en energie. De wasmachine is ook uitgerust met het Iron Assist stoomprogramma om kreukels te verwijderen uit je was. En met de anti-vlekkenfunctie verwijder je veelvoorkomende vlekken uit je kleding, zodat je je favoriete kledingstukken langer kunt dragen. Geniet van schone, kreukvrije en vlekvrije kleding met de Bosch WGB244A5NL wasmachine.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  Met de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, wat kreukels vermindert

  .

  Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, zodat je wasgoed langer mooi blijft

  .

  Met de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met het strijken en vermindert het kreukels. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • De stoomfunctie is niet geschikt om vochtige was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Deze Bosch WGB244A5NL i-DOS. zit heeft energielabel A-20%.

De Bosch WGB244A5NL i-DOS. verbruikt 88 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WGB244A5NL i-DOS. zijn 35,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WGB244A5NL i-DOS. is: .