1. AEG
  2. AEG LR73CW86 ProSteam.

AEG LR73CW86 ProSteam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG LR73CW86 ProSteam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG LR73CW86 ProSteam. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG LR73CW86 ProSteam.

Energieklasse

A-10%

Energieverbruik per jaar

93,2 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

37,28 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG LR73CW86 ProSteam.

De AEG LR73CW86 ProSteam heeft een aantal innovatieve functies. Zo is er de ProSteam optie, waarmee je met behulp van stoom je overhemden gladstrijkt zonder dat je ze hoeft te strijken. Ook is er de unieke ProSense technologie die de beladingssensor koppelt aan het wasprogramma. Hierdoor past de wasmachine automatisch het wasprogramma aan aan het vulgewicht, waardoor je energie bespaart. Voor gevoelige huid of wie regelmatig babykleertjes wast, is er het hygiëne programma. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen met stoom. Verder is de AEG LR73CW86 ProSteam zeer energiezuinig. Door de energieklasse A-10% bespaar je gemiddeld tot € 320,- op je energierekening. Je wast met 8 kilogram vulgewicht, zodat je zowel kleine als grote ladingen was kunt wassen. Hiermee is de wasmachine geschikt voor 2 of 3 personen. Met de AEG LR73CW86 ProSteam ben je verzekerd van perfect gewassen wasgoed, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over energieverbruik.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding opfrissen en minder strijkwerk hebben. De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op de hoeveelheid was die je draagt. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Er is geen PowerCare systeem om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de AEG LR73CW86 ProSteam.

Deze AEG LR73CW86 ProSteam. zit heeft energielabel A-10%.

De AEG LR73CW86 ProSteam. verbruikt 93,2 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG LR73CW86 ProSteam. zijn 37,28 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG LR73CW86 ProSteam. is: .