1. Bosch
  2. Bosch WAV28MH0NL.

Bosch WAV28MH0NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WAV28MH0NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WAV28MH0NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WAV28MH0NL.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

105,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

42,24 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Bosch WAV28MH0NL.

De Bosch WAV28MH0NL van de serie 8 is een wasmachine die een stille en efficiënte prestatie biedt. Met 9 kilogram vulgewicht heeft deze wasmachine de capaciteit om grote ladingen te wassen. Je kunt ook extra snel wassen met de SpeedPerfect-functie. Met dit programma kan je tot 65% sneller wassen en toch het gewenste wasresultaat behalen. Met de Home Connect-app kun je de wasmachine met je smartphone bedienen. Je kunt programma's selecteren voor specifieke kledingstukken zoals jeans, overhemden en sportkleding. Met de anti-vlekkenfunctie ga je zelfs de meest hardnekkige vlekken te lijf. Je hebt geen last van geluidsniveaus, want de wasmachine heeft een relatief stil geluidsniveau van maximaal 70 decibel. De Bosch WAV28MH0NL van de serie 8 is een ideale wasmachine als je niet alleen kleine ladingen wast, maar ook grote ladingen zoals beddengoed of gordijnen. De Home Connect-app maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier vanuit de supermarkt wasprogramma's te selecteren.

Pluspunten
  • Met de Home Connect-app kun je je wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone. Het 4D Wash System verspreidt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, waardoor je nog schoner wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAV28MH0NL.

Deze Bosch WAV28MH0NL. zit heeft energielabel A.

De Bosch WAV28MH0NL. verbruikt 105,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WAV28MH0NL. zijn 42,24 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WAV28MH0NL. is: Gemiddeld.