1. Siemens
  2. Siemens WM14VGHCFG.

Siemens WM14VGHCFG.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WM14VGHCFG. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WM14VGHCFG. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WM14VGHCFG.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

105,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

42,24 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Siemens WM14VGHCFG.

De Siemens WM14VGHCFG wasmachine is een uitstekende keuze voor het wassen van grote hoeveelheden kleding of beddengoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram en varioSpeed krijg je al je was in één keer schoon. Verkort de wastijd met wel 60% en heb je je favoriete kleding extra snel schoon. Met de iSensoric sensoren past de wasmachine het verbruik aan volgens de hoeveelheid was die je in de trommel doet. Volg het wasproces via je telefoon of start het wasprogramma vanaf de bank. Met de Siemens WM14VGHCFG was je grote hoeveelheden was in optimale kwaliteit en energiezuinig.

Pluspunten
  • Met de Home Connect-app kun je je wasmachine vanaf elk apparaat en op elk moment bedienen met je smartphone. Met VarioSpeed kun je wassen tot 60% sneller met een gelijkwaardig wasresultaat. De iSensoric-sensoren meten hoe vuil je wasgoed is en past het energie- en waterverbruik hierop aan.

Minpunten
  • Het heeft geen IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14VGHCFG.

Deze Siemens WM14VGHCFG. zit heeft energielabel A.

De Siemens WM14VGHCFG. verbruikt 105,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WM14VGHCFG. zijn 42,24 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WM14VGHCFG. is: Gemiddeld.