1. AEG
  2. AEG LR75CCW94 ProSteam.

AEG LR75CCW94 ProSteam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG LR75CCW94 ProSteam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG LR75CCW94 ProSteam. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG LR75CCW94 ProSteam.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

107,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,12 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de AEG LR75CCW94 ProSteam.

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam wasmachine hoef je minder tijd te besteden aan strijkwerk. De stoomfunctie vermindert kreukels in kleding en lakens en het vulgewicht van 9 kilogram is geschikt voor grote ladingen wasgoed. Met de AEG Care app koppel je de wasmachine aan je wifi netwerk en krijg je tips over het beste wasprogramma voor je kleding. Ook ontvang je een melding wanneer je was klaar is. Handig wanneer je bijvoorbeeld buiten bent of je wasmachine op zolder staat. De AEG LR75CCW94 ProSteam is daarom de ideale oplossing voor het verminderen van je strijkwerk.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kan je je kleding opfrissen en minder strijkwerk hebben. Deze zeer zuinige wasmachine heeft een energieklasse A. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kan je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Beschikt niet over een automatische dosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de AEG LR75CCW94 ProSteam.

Deze AEG LR75CCW94 ProSteam. zit heeft energielabel A.

De AEG LR75CCW94 ProSteam. verbruikt 107,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG LR75CCW94 ProSteam. zijn 43,12 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG LR75CCW94 ProSteam. is: Gemiddeld.