1. AEG
  2. AEG LF62CS86 ProSense.

AEG LF62CS86 ProSense.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG LF62CS86 ProSense. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG LF62CS86 ProSense. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG LF62CS86 ProSense.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

103,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

41,44 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG LF62CS86 ProSense.

Met de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine was je niet alleen zuinig, maar je wast ook nog eens heel efficiënt. De ProSense sensoren meten precies hoeveel wasgoed er in de trommel zit en passen de programmaduur daar op aan. Hierdoor was je je kleren eenvoudig en spaar je energie. Met energieklasse A wast de wasmachine extra zuinig en het geluid en de trillingen worden verminderd door de koolborstelloze motor. Je hebt de keuze uit 10 wasprogramma's waaronder wol, fijne was en zijde. Daarnaast is het wasmiddellade zelfreinigend. Hierdoor spoelt er na elk wasprogramma water door het zeepbakje, waardoor je geen last hebt van een schoonmaakklus. Met de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine was je niet alleen zuinig, maar je wast ook nog eens heel efficiënt. Met de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine was je niet alleen zuinig, maar was je ook efficiënt. De ProSense sensoren meten precies hoeveel wasgoed er in de trommel zit en stellen de programmaduur daarop in. Hierdoor was je je kleren eenvoudig en spaar je energie. Met energieklasse A wast de wasmachine extra zuinig en trillingen en geluid worden verminderd door de koolborstelloze motor. Je hebt de keuze uit 10 wasprogramma's voor onder andere wol, fijne was en zijde. Daarnaast is de wasmiddellade zelfreinigend. Na elk wasprogramma spoelt er automatisch water door het zeepbakje, waardoor je geen schoonmaakklus meer hoeft te doen. Met de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine was je niet alleen zuinig, maar je wast ook nog eens heel efficiënt. Met de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine was je niet alleen zuinig, maar ook nog eens heel efficiënt. De ProSense sensoren meten precies hoeveel wasgoed er in de trommel zit en.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op de hoeveelheid was. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. Je hebt minder onderhoud dankzij de zelfreinigende wasmiddellade.

Minpunten
  • De stoomfunctie verwijdert bacteriën en allergenen, maar vermindert geen strijkwerk.

Veelgestelde vragen over de AEG LF62CS86 ProSense.

Deze AEG LF62CS86 ProSense. zit heeft energielabel A.

De AEG LF62CS86 ProSense. verbruikt 103,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG LF62CS86 ProSense. zijn 41,44 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG LF62CS86 ProSense. is: .