1. Hoover
  2. Hoover HWE 410AMBS/1-S.

Hoover HWE 410AMBS/1-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hoover HWE 410AMBS/1-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Hoover HWE 410AMBS/1-S. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Hoover HWE 410AMBS/1-S.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

107,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,12 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Hoover HWE 410AMBS/1-S.

De Hoover HWE 410AMBS/1-S is een geavanceerde wasmachine met vele voordelen. Met de KG Plus functie kun je kleine wasjes energiezuinig wassen. Door de draaiknop kies je eenvoudig een programma dat bij je kleding past. Heb je haast? Met 'All in one 59' heb je een volle trommel binnen een uur gewassen. Met de hOn app kies je altijd het juiste wasprogramma voor je kleding. De innovatieve koolborstelloze Eco-Power Inverter motor was je was goed schoon en duurzaam. De energieklasse A zorgt ervoor dat je over de levensduur tot wel € 290,- kan besparen op je energiekosten. Met de Hoover HWE 410AMBS/1-S was je grote ladingen zoals beddengoed met gemak en zorg je voor optimale zuinigheid.

Pluspunten
  • Met de hOn app kun je het wasetiket van je kleding scannen, direct het juiste wasprogramma vinden en een melding ontvangen als je wasgoed schoon is. Het Power Care systeem sproeit het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWE 410AMBS/1-S.

Deze Hoover HWE 410AMBS/1-S. zit heeft energielabel A.

De Hoover HWE 410AMBS/1-S. verbruikt 107,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Hoover HWE 410AMBS/1-S. zijn 43,12 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Hoover HWE 410AMBS/1-S. is: Gemiddeld.