1. Whirlpool
 2. Whirlpool FFT M11 82 BE.

Whirlpool FFT M11 82 BE.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Whirlpool FFT M11 82 BE. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Whirlpool FFT M11 82 BE. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Whirlpool FFT M11 82 BE.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

234 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

93,6 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Whirlpool FFT M11 82 BE.

Met de Whirlpool FFT M11 82 BE kun je zowel kleine als grote ladingen rustig en energiezuinig laten drogen. Deze wasdroger heeft een energieklasse A++ en een geluidsniveau van 64 decibel, waardoor hij stil genoeg is om bijvoorbeeld in de buurt van je thuiswerkplek te zetten. Met de 6th Sense technologie zorgt de wasdroger ervoor dat je kleding nooit te lang wordt gedroogd. De sensoren meten de vochtigheidsgraad en stoppen het droogprogramma automatisch als je wasgoed droog is. FreshCare+ zorgt ervoor dat je kleding tot wel 6 uur na het droogprogramma fris blijft. Met deze wasdroger bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd en je kleding gaat langer mee.

Pluspunten
 • De 6e Zintuig sensoren passen de droogtijd aan op de luchtvochtigheid in de trommel. De SoftMove droogtechnologie past de trommelbewegingen aan op het soort wasgoed. Dankzij FreshCare+ blijft je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris, door het zachtjes ronddraaien.

Minpunten
 • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft.=> De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor er onderhoud nodig is

  .

  De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de automaat vlak bij de afvoer buis plaatst of een langere slang aanschaft

  .

  =>De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de machine vlak bij de afvoerbuis moet plaatsen of een langere slang moet aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M11 82 BE.

Deze Whirlpool FFT M11 82 BE. zit heeft energielabel A++.

De Whirlpool FFT M11 82 BE. verbruikt 234 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Whirlpool FFT M11 82 BE. zijn 93,6 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Whirlpool FFT M11 82 BE. is: .