1. Siemens
 2. Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

193 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

77,2 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

Met de Siemens WT48XM75NL wasdroger droog je moeiteloos grote wasladingen. Het vulgewicht van 9 kilogram maakt het mogelijk om bijvoorbeeld al je beddengoed, handdoeken of gordijnen in één keer te drogen. Met de draaiknop selecteer je eenvoudig het juiste programma uit de 14 verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan katoen, handdoeken of lingerie. Wil je extra hygiënisch drogen? Dan is er de speciale Hygiëne functie. Ook als je even weg bent, hoeft je kleding niet te kreuken. Kies voor antikreuk 60' of 120' en de droger houdt je wasgoed na het drogen in beweging. En om ervoor te zorgen dat de droger altijd energiezuinig blijft werken, spoelt de condensor zichzelf na het drogen schoon. Met de Siemens WT48XM75NL wasdroger kun je makkelijk grote ladingen wasgoed drogen. In de 14 verschillende programma's kies je wat je wil drogen. Katoen, handdoeken, lingerie of alles tegelijk. Ook als je last hebt van allergieën is er een speciale Hygiëne programma. En mocht je weggaan wanneer het drogen al klaar is, dan voorkom je kreukels met antikreuk 60' of 120'. Bovendien spoelt de condensor na het drogen zichzelf schoon, waardoor de droger energiezuinig blijft en je minder schoonmaakwerk hebt. Met de Siemens WT48XM75NL wasdroger droog je dus moeiteloos alle wasgoed.

Pluspunten
 • Door het intelligente Reinigingssysteem heb je minder onderhoud en blijft de wasdroger energiezuinig

  .

  Het iSensoric systeem zorgt er met de warmte- en vochtigheidssensoren voor dat je wasgoed niet krimpt

  .

  Met het Extra snel 40' programma droog je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten.

Minpunten
 • Heeft geen intelligente technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Heeft geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

Deze Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. zit heeft energielabel A+++.

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. verbruikt 193 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. zijn 77,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning. is: Ja.