1. Siemens
 2. Siemens WQ41G2M0FG.

Siemens WQ41G2M0FG.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WQ41G2M0FG. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WQ41G2M0FG. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WQ41G2M0FG.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

259 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

103,6 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Siemens WQ41G2M0FG.

De Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast is de ideale oplossing als je veel wasgoed te drogen hebt. Met een vulgewicht van 9 kg heb je genoeg ruimte om grote ladingen beddengoed, handdoeken en sportkleding te drogen. Bovendien ben je met deze droogkast energiezuinig bezig. Met energieklasse A++ bespaar je tot wel €130 per jaar op energiekosten. Ook bespaar je op het kopen van nieuwe kleding, want de AutoDry sensoren zorgen ervoor dat je kleding niet te heet of te lang wordt gedroogd. Je overhemden droog je binnen 40 minuten met het Super 40' programma. Zo is je favoriete outfit voorlopig nog goed en trek je een goed verzorgde outfit aan voor je etentje vanavond. Met de Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast droog je moeiteloos je wasgoed. Met de Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast droog je je wasgoed op een energiezuinige manier. De droogkast heeft een vulgewicht van 9 kg, waardoor je veel grote ladingen kunt drogen. Ook bespaar je op het kopen van nieuwe kleding door de AutoDry sensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat je kleren niet te heet of te lang worden gedroogd. Als je wat haast hebt, droog je je overhemden binnen 40 minuten met het Super 40' programma. Hierdoor is je favoriete outfit voorlopig nog goed en heb je een goed verzorgde outfit voor je etentje vanavond. Met energieklasse A++ bespaar je tot wel €130 per jaar op energiekosten. De Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast is dus een ideale oplossing om energiezuinig je wasgoed te drogen.

Pluspunten
 • Het AutoDry-systeem zorgt met de warmte- en vochtigheidssensoren ervoor dat je wasgoed niet krimpt

  .

  Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te leegmaken

  .

  Droogt relatief stil met een geluidsniveau van slechts 64 decibel.

Minpunten
 • Heeft geen volledig zelfreinigende condensor die automatisch spoelt tijdens het drogen. Niet uitgerust met smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ41G2M0FG.

Deze Siemens WQ41G2M0FG. zit heeft energielabel A++.

De Siemens WQ41G2M0FG. verbruikt 259 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WQ41G2M0FG. zijn 103,6 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WQ41G2M0FG. is: Gemiddeld.