1. Siemens
  2. Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

176 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70,4 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

De Siemens WQ35G2D0NL warmtepompdroger biedt de perfecte oplossing voor het wassen en drogen van je wasgoed. Met energieklasse A+++ bespaar je tot wel € 154,- per jaar op energiekosten. Er zijn 14 verschillende droogprogramma's, zoals voor katoen, wol en handdoeken. Met het extra snel 40' programma droog je kleine ladingen binnen een uur. Heb je last van allergieën? Kies dan voor het hygiëneprogramma, waarmee je jeuk bij een gevoelige huid vermindert. Na elke droogcyclus spoelt de condensor zichzelf schoon. Hierdoor hoef je de wasdroger niet schoon te maken, waardoor hij altijd energiezuinig blijft werken. De Siemens WQ35G2D0NL warmtepompdroger is een energiezuinig apparaat dat je helpt met het wassen en drogen van je wasgoed. Met energieklasse A+++ maak je gebruik van de laagste energiekosten en 14 verschillende droogprogramma's. Naast het standaard programma voor katoen, wol en handdoeken, heb je ook de optie om je kleding binnen een uur te drogen met het Extra Snel 40' programma. Daarnaast biedt het hygiëneprogramma verlichting bij allergieën en jeuk bij een gevoelige huid. Na elke droogcyclus wordt de condensor automatisch gespoeld, zodat je de wasdroger niet hoeft schoon te maken. Zo blijft deze energiezuinig en kan je wasgoed altijd perfect gedroogd worden.

Pluspunten
  • Door de SelfCleaning Condenser heb je minder onderhoud en blijft de wasdroger energiezuinig.Met het iSensoric-systeem zorgen de warmte- en vochtigheidssensoren ervoor dat je wasgoed niet krimpt

    .

    Met het Extra snel 40' programma droog je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten.

Minpunten
  • Heeft geen intelligente technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Heft geen SmartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

Deze Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. zit heeft energielabel A+++.

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. verbruikt 176 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. zijn 70,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning. is: Ja.