1. Samsung
  2. Samsung WW80T554AAW AddWash.

Samsung WW80T554AAW AddWash.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung WW80T554AAW AddWash. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Samsung WW80T554AAW AddWash. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Samsung WW80T554AAW AddWash.

Energieklasse

B

Energieverbruik per jaar

121 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

48,4 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Samsung WW80T554AAW AddWash.

Met de Samsung WW80T554AAW uit de 5000 serie wassen wordt nooit meer een sok of T-shirt vergeten. Dankzij de AddWash-opening aan de voorkant kunt u op ieder moment extra wasgoed toevoegen aan het wasprogramma. Deze machine is geschikt voor gezinnen van 2 tot 3 personen met een normale lading wasgoed. De EcoBubble-technologie wast uw kleding op een lage temperatuur, maar toch grondig schoon. De techniek creëert door middel van water, wasmiddel en lucht een schuim dat het wasgoed extra snel opneemt, waardoor zelfs hardnekkige vlekken worden verwijderd op lage temperaturen. Met het hygiënische stomen-programma kun je beddengoed en handdoeken grondig reinigen. Bovendien kun je de machine ook bedienen met je telefoon vanaf elke locatie.

Pluspunten
  • Met EcoBubble kun je je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon wassen met schuimbellen. Met het Steam Wash programma wast je extra hygiënisch omdat allergenen en bacteriën verwijderd worden door gebruik te maken van stoom. Dankzij de energieklasse B is deze wasmachine zeer zuinig.

Minpunten
  • Beschikt niet over QuickDrive om je wasgoed twee keer zo snel schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80T554AAW AddWash.

Deze Samsung WW80T554AAW AddWash. zit heeft energielabel B.

De Samsung WW80T554AAW AddWash. verbruikt 121 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Samsung WW80T554AAW AddWash. zijn 48,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Samsung WW80T554AAW AddWash. is: Gemiddeld.