1. Samsung
 2. Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

116,6 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

46,64 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

Met de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble krijg je meer controle. De AI Control laat je wasadvies geven en je favoriete instellingen opslaan. Met een vulgewicht van 11 kilogram heb je extra veel ruimte voor een dekbed of al je beddengoed. Verder neemt de machine door het strakke SpaceMax Design minder ruimte in dan normaal. Met energieklasse A ben je zeer energiezuinig en bespaar je tot € 290,- over de levensduur. Het Super Speed programma wast een halve trommel binnen één uur. Daarnaast heeft de machine een programma om hygiënisch te stomen. Al je handdoeken en ondergoed worden hygiënisch schoon met stoom. Bacteriën en allergenen, zoals huisstofmijt en pollen, worden hiermee verwijderd. Een must voor mensen met een gevoelige huid. De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble wasmachine is een slimme keuze die je veel ruimte bespaart. De AI Control laat je wasadvies geven en je favoriete instellingen opslaan. Met energieklasse A ben je zeer energiezuinig en bespaar je tot € 290,- over de levensduur. Je wast een halve trommel binnen één uur met het Super Speed programma. Daarnaast heeft de wasmachine een hygiënisch stomen programma, waarmee je bacteriën en allergenen verwijdert. Kortom: de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble wasmachine is de perfecte oplossing voor mensen die ruimte willen besparen en extra hygiëne willen bieden.

Pluspunten
 • Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom

  .

  EcoBubble wast je kleding zelfs op lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen

  .

  Dankzij de ruime trommelinhoud van 11 kilogram kun je meer wasgoed in één keer wassen.

Minpunten
 • Het beschikt niet over Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren en ook niet over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

Deze Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. zit heeft energielabel A.

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. verbruikt 116,6 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. zijn 46,64 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. is: Gemiddeld.