1. Miele
  2. Miele WSA 033 WCS.

Miele WSA 033 WCS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele WSA 033 WCS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele WSA 033 WCS. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele WSA 033 WCS.

Energieklasse

B

Energieverbruik per jaar

112 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

44,8 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Miele WSA 033 WCS.

De Miele WSA 033 WCS is een gebruiksvriendelijke wasmachine met een SoftCare trommel die de was van 1 persoon beschermt. De honingraatstructuur van de trommel zorgt ervoor dat je favoriete kleding langer mooi blijft. Met 12 verschillende programma's, zoals wol, fijne was en jeans, kun je elke soort stof perfect verzorgen. Daarnaast kun je kiezen voor de CapDosing wascapsules voor precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je kunt ook je eigen wasmiddel gebruiken in de zelfreinigende wasmiddellade. De ProfiEco motor is koolborstelloos waardoor je relatief weinig lawaai hoort tijdens het wassen. Het maximaal geluidsniveau is 74 decibel, waardoor je de wasmachine ook kunt gebruiken als je in de kamer ernaast druk bent met een vergadering. Bovendien is de Miele WSA 033 WCS zeer energiezuinig en heeft een A+++ energielabel.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je ook wascapsules van CapDosing gebruiken om materialen zoals wol en zijde te beschermen. Met de koolborstelloze ProfiEco-motor heb je minder te maken met trillingen en geluiden. Dankzij de speciale honingraatstructuur van de SoftCare-trommel blijft je wasgoed langer mooi.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSA 033 WCS.

Deze Miele WSA 033 WCS. zit heeft energielabel B.

De Miele WSA 033 WCS. verbruikt 112 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele WSA 033 WCS. zijn 44,8 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele WSA 033 WCS. is: .