1. Miele
 2. Miele WDD 131 WPS GuideLine.

Miele WDD 131 WPS GuideLine.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele WDD 131 WPS GuideLine. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele WDD 131 WPS GuideLine. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele WDD 131 WPS GuideLine.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

103,4 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

41,36 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Miele WDD 131 WPS GuideLine.

Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine krijg je een betrouwbare wasmachine voor slechtzienden waarmee je eenvoudig kleine en grote wasladingen kunt wassen. Het speciale display wordt bediend door aanrakingen met een voelbare sticker. Met de gesproken gebruiksaanwijzingen en de geluiden bij het besturen, is de wasmachine bedienbaar voor iedereen. Met 8 kilogram vulgewicht kun je naast een normale lading was ook een grotere hoeveelheid beddengoed voor 2 of 3 personen wassen. Daarnaast heeft de wasmachine 8 verschillende programma's voor bijvoorbeeld katoen, wol en overhemden. In de wasmiddellade vind je een apart vakje voor Miele CapDosing capsules. Hiermee kun je een speciaal wasmiddel gebruiken voor bijvoorbeeld je wollen trui. Zo blijft deze langer mooi. Let er wel op dat het display alleen beschikbaar is in het Duits. Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine krijg je een innovatieve wasmachine die aan de behoeften van slechtzienden voldoet. De machine is voorzien van een speciale display dat alleen maar aangeraakt hoeft te worden. Dit wordt begeleid door een voelbare sticker. Hiermee is de wasmachine voor iedereen bedienbaar. Met 8 kilogram vulgewicht kun je zowel kleine als grote wasladingen wassen. Ook heeft de machine 8 verschillende programma's die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld katoen, wol en overhemden. Daarnaast is er in de wasmiddellade een apart vakje voor Miele CapDosing capsules, waarmee je een speciaal wasmiddel kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je wollen trui. Zo blijft deze langer mooi. Vergeet niet dat het display alleen in het Duits beschikbaar is.

Pluspunten
 • Naast je eigen wasmiddel kan je ook CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals bijvoorbeeld wol of zijde beschermen

  .

  Dankzij de voelbare braille sticker en gesproken aanwijzingen is de wasmachine ook toegankelijk voor slechtzienden

  .

  Dit is een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
 • Het heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren

  .

  Het display met programma's is in het Duits.

Veelgestelde vragen over de Miele WDD 131 WPS GuideLine.

Deze Miele WDD 131 WPS GuideLine. zit heeft energielabel A.

De Miele WDD 131 WPS GuideLine. verbruikt 103,4 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele WDD 131 WPS GuideLine. zijn 41,36 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele WDD 131 WPS GuideLine. is: .