1. Miele
  2. Miele TSF 763 WP EcoSpeed.

Miele TSF 763 WP EcoSpeed.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele TSF 763 WP EcoSpeed. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele TSF 763 WP EcoSpeed. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele TSF 763 WP EcoSpeed.

Energieklasse

A+++ -10%

Energieverbruik per jaar

161 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

64,4 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Miele TSF 763 WP EcoSpeed.

Met de Miele TSF 763 WP EcoSpeed droog je je kleine en grote wasladingen eenvoudig en zuinig. Het PerfectDry vochtigheidssensor systeem stopt het droogprogramma precies op het moment dat je wasgoed droog is. Bovendien kan je met de DryCare40 functie het programma aanpassen op stoffen met een maximale wastemperatuur van 40 graden. Zo worden je overhemden en spijkerbroeken voorzichtig gedroogd. Dankzij de warmtepomp droogtechniek bespaar je veel energie en heb je met energieklasse A+++-10% een lage energierekening per jaar. Daarnaast maken de slimme programmas het sorteren van je wasgoed na het wassen makkelijker. Kies dus voor deze innovatieve en energiezuinige droger van Miele.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.Met de FragranceDos geurflacon kun je, wanneer je wilt, je wasgoed een frisse geur geven tijdens het drogen.Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te leegmaken.

Minpunten
  • Er is geen SteamFinish om kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSF 763 WP EcoSpeed.

Deze Miele TSF 763 WP EcoSpeed. zit heeft energielabel A+++ -10%.

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed. verbruikt 161 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele TSF 763 WP EcoSpeed. zijn 64,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele TSF 763 WP EcoSpeed. is: .