1. Miele
 2. Miele TSD 263 WP.

Miele TSD 263 WP.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele TSD 263 WP. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele TSD 263 WP. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele TSD 263 WP.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

192 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

76,8 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Miele TSD 263 WP.

Met de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger droog je eenvoudig kleine en grote ladingen was. Deze automaat heeft 12 verschillende droogprogramma's, waaronder een speciaal beddengoed- en wolprogramma. Je kunt ook voor extra frisheid zorgen door de geurflacon in de opening van het pluizenfilter te plaatsen en zelf de hoeveelheid geur in te stellen. Als je een Miele wasmachine hebt die verbonden is met de app, kun je kiezen voor Wash2Dry. De automaat stelt dan zelf het beste droogprogramma in op basis van het wasprogramma. De Miele TSD 263 WP warmtepompdroger is een energiezuinige droger. Door de warmtepomptechnologie bespaar je tot wel 50% energie ten opzichte van een normale condensdroger. Bovendien droogt deze automaat je was op een zachtere manier, waardoor je kleding minder snel slijt. Ook is deze droger voorzien van handige extra functies, zoals het gepatenteerde SoftDry-systeem waarmee je het wasgoed extra zacht en pluisvrij droogt. Daarnaast heeft de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger een lange levensduur, waardoor je nog jarenlang plezier hebt van deze energiezuinige droger.

Pluspunten
 • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem, droog je je kleding nooit te lang, waardoor deze niet krimpt

  .

  De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, als je dat wenst, een frisse geur tijdens het drogen

  .

  Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
 • Er is geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSD 263 WP.

Deze Miele TSD 263 WP. zit heeft energielabel A++.

De Miele TSD 263 WP. verbruikt 192 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele TSD 263 WP. zijn 76,8 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele TSD 263 WP. is: Gemiddeld.