1. Miele
 2. Miele TSC 364 WP.

Miele TSC 364 WP.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele TSC 364 WP. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Miele TSC 364 WP. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Miele TSC 364 WP.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

225 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

90 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Miele TSC 364 WP.

Met de Miele TSC 364 WP droog je grote ladingen was energiezuinig. Je kunt 9 kilogram wasgoed in de trommel plaatsen, wat het ideaal maakt om al je beddengoed in één keer te drogen. Of je nu een paar shirts en broeken of grote ladingen wasgoed hebt, de warmtepompdroger past automatisch de programmaduur aan. Daarnaast zorgen de sensoren ervoor dat je wasgoed nooit te lang droogt. Met FragranceDos geef je je beddengoed een frisse geur. Plaats de geurflacon in de opening bij het pluizenfilter en pas de sterkte van de geur aan naar jouw voorkeur. De Miele TSC 364 WP bedien je makkelijk met de draaiknop of de Miele@Home app. Met de app zet je de machine aan en zie je hoelang jouw programma nog duurt. Daarnaast heeft de wasdroger ook een EcoDry-technologie, waardoor je wasgoed met minder energie droogt en de levensduur van je wasgoed verlengt. De warmtepomp droger heeft ook een antikreukfase, waardoor je wasgoed minder strijken hoeft. Kortom, met de Miele TSC 364 WP droog je energiezuinig al je wasgoed, wat je wasgoed extra verzorgt.

Pluspunten
 • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt

  .

  De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, indien gewenst, een frisse geur tijdens het drogen

  .

  Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer.

Minpunten
 • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft. De condensor is niet volledig zelfreinigend waardoor onderhoud vereist blijft. Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 9 of meer kilogram vulgewicht? Is de snelheidsklasse 'normaal' sneller dan een gemiddelde droger met 9 of meer kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over de Miele TSC 364 WP.

Deze Miele TSC 364 WP. zit heeft energielabel A++.

De Miele TSC 364 WP. verbruikt 225 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Miele TSC 364 WP. zijn 90 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Miele TSC 364 WP. is: .