1. LG
  2. LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

211 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

84,4 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

De LG RH80V3AV0N warmtepompdroger is de perfecte oplossing voor het drogen van kleine en grote ladingen was. Kies uit 1 van de 14 programma's om je beddengoed, katoenen shirts en sportkleding te drogen. Met het Anti-Allergie programma verdwijnen bacteriën en allergenen uit de stoffen, waardoor je minder last hebt van jeuk. Dankzij de LG ThinQ app bedien je de automaat vanaf je werk, zodat je kleding klaar is als je thuiskomt. Ook download je via de app extra programma's om je favoriete kleding te drogen. Bovendien is het onderhoud van deze automaat minimaal dankzij de zelfreinigende condensor. Zo blijft de LG RH80V3AV0N energiezuinig werken en hoef je nooit te veel tijd te besteden aan het schoonmaken van je droger.

Pluspunten
  • De Auto Cleaning Condenser spoeld zichzelf automatisch schoon, waardoor u minder onderhoud hebt en de wasdroger altijd energiezuinig werkt. Het Allergy Care programma verwijdert huisstofmijt en andere allergenen waardoor je minder last hebt van allergieën. Je sluit je wasdroger aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Het duurt 3 uur om een volle trommel was te drogen, dus is dit niet snel.

Veelgestelde vragen over de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

Deze LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. zit heeft energielabel A++.

De LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. verbruikt 211 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. zijn 84,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. is: Gemiddeld.