1. LG
 2. LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

194 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

77,6 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

Naast deze comfortabele en energiezuinige functies, heeft de LG RC90V9AV3Q ook een optische sensor. Deze sensor detecteert wanneer je wasgoed droog is en past het programma hierop aan. Hierdoor hoef je niet meer te raden wanneer je wasgoed droog is en voorkom je dat er kreuken in je kleding komen. Daarnaast heeft de LG RC90V9AV3Q ook een kledingbeveiligingssysteem. Hiermee wordt voorkomen dat je kleding wordt beschadigd door het centrifugeren. Dankzij deze beveiliging houd je je kleding mooi en gaat het langer mee. De LG RC90V9AV3Q heeft ook een intelligente voorschotel. Hiermee kun je precies kiezen hoe droog je je wasgoed wilt hebben. Kies je voor extra droog, dan zal het apparaat langer drogen, maar voorkom je dat je kleding aan elkaar plakt. Kies je voor minder droog, dan voorkom je dat je kleding kreukt. Ook kun je de trommel van de LG RC90V9AV3Q verlichten. Zo ben je extra zeker dat je geen halve was en kledingstukken hebt achtergebleven. Met de LG RC90V9AV3Q heb je een energiezuinig en milieubewust apparaat met vele comfortabele functies om je wasgoed tot in de perfectie te drogen. Kies je voor de LG RC90V9AV3Q, dan kies je voor comfort, energiebesparing en kledingbescherming.

Pluspunten
 • De Auto Cleaning Condenser spoelt automatisch schoon, waardoor jij minder onderhoud hebt

  .

  --> De Auto Cleaning Condensor spoeld automatisch schoon, waardoor je minder onderhoud nodig hebt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++

  .

  --> Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt

  .

  --> Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
 • Het duurt bijna 4 uur om een volle trommel was te drogen en zo is het niet snel

  .

  De afvoerslang van de droger die erbij geleverd wordt is relatief kort, waardoor je de machine dichtbij de afvoerbuis moet plaatsen of een langere slang moet aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

Deze LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. zit heeft energielabel A+++.

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. verbruikt 194 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. zijn 77,6 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning. is: Ja.