1. Hoover
  2. Hoover HWP 69AMBC/1-S.

Hoover HWP 69AMBC/1-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hoover HWP 69AMBC/1-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Hoover HWP 69AMBC/1-S. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Hoover HWP 69AMBC/1-S.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

107,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

43,12 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Hoover HWP 69AMBC/1-S.

De Hoover H-500 HWP 69AMBC/1-SS wasmachine is de ideale keuze voor grote gezinnen. Met een vulgewicht van 9 kg kun je met één lading al je wasgoed doen. Met de Scan to Care-functie stel je eenvoudig het beste wasprogramma in voor je kleding. Je scan het waslabel en de app stelt het juiste programma in. Zo wordt je kleding niet te lang of te heet gewassen, waardoor de kwaliteit langer behouden blijft. Met de anti-allergieprogramma van de Hoover H-500 HWP 69AMBC/1-SS wasmachine heb je minder last van jeuk, omdat er gewassen wordt boven de 60 graden Celsius. Daarnaast heb je ook de stoomfunctie aan het einde van het wasprogramma. Dit helpt om kreuken te verminderen, zodat je niet meer uren hoeft te stomen of strijken. Geniet dus van heerlijk fris en kreukvrije was met de Hoover H-500 HWP 69AMBC/1-SS wasmachine.

Pluspunten
  • Met de hOn app kun je het wasetiket van je kleding scannen om direct het juiste wasprogramma te vinden en krijg je een melding zodra je wasgoed klaar is. Het Power Care systeem sproeit het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je een extra grondige was krijgt. Zeer zuinige wasmachine met energiezuinigheidsklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWP 69AMBC/1-S.

Deze Hoover HWP 69AMBC/1-S. zit heeft energielabel A.

De Hoover HWP 69AMBC/1-S. verbruikt 107,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Hoover HWP 69AMBC/1-S. zijn 43,12 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Hoover HWP 69AMBC/1-S. is: Gemiddeld.