1. Hoover
  2. Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Hoover HWP 68AMBC/1-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hoover HWP 68AMBC/1-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Hoover HWP 68AMBC/1-S. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

103,4 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

41,36 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Met de Hoover HWP 68AMBC/1-S wast u zeer energiezuinig zowel grote als kleine wasladingen. Dankzij het Power Care-systeem wast u uw wasgoed extra grondig. De wasmachine mengt het wasmiddel met water en sproeit het over het wasgoed, waardoor vlekken ook op een lage temperatuur verwijderd worden. Met de hOn-app kunt u altijd de juiste instellingen selecteren. Het wasetiket van uw kleding scant u en u weet welk programma u nodig hebt. Wanneer het programma klaar is, krijgt u een melding op uw telefoon. Ook vermindert u kreukels met de stoomfunctie, waardoor u sneller klaar bent met strijken. En met stoom kunt u ook een muffe blouse fris maken zonder dat u deze wasbeurt hoeft te geven. We raden het gebruik van een tussenstuk bij deze wasmachine af. Wanneer u ook een wasdroger heeft, kunt u deze naast de wasmachine plaatsen. Met de Hoover HWP 68AMBC/1-S wast u energiezuinig en grondig wasgoed. De wasmachine heeft een speciale krachtige sproeifunctie die vlekken verwijdert op een lage temperatuur. Ook kunt u met de hOn-app gemakkelijk de juiste instellingen selecteren en krijgt u een melding op uw telefoon wanneer het wasprogramma klaar is. Met de stoomfunctie vermindert u kreukels en kunt u ook een muffe blouse fris maken zonder dat u deze wasbeurt hoeft te geven. U kunt de wasmachine zelfs gebruiken in combinatie met een wasdroger. Zo kunt u uw wasgoed grondig en energiezuinig wassen.

Pluspunten
  • Met de hOn-app kun je het wasetiket van je kleding scannen, het juiste wasprogramma direct vinden en een melding ontvangen wanneer je was klaar is. Het Power Care-systeem spuit het wasmiddel over je wasgoed, zodat je extra grondig kunt wassen. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel tijdens het centrifugeren

    .

    Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Deze Hoover HWP 68AMBC/1-S. zit heeft energielabel A.

De Hoover HWP 68AMBC/1-S. verbruikt 103,4 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Hoover HWP 68AMBC/1-S. zijn 41,36 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Hoover HWP 68AMBC/1-S. is: Gemiddeld.