1. Hoover
 2. Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Hoover HWP 48AMBC/1-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hoover HWP 48AMBC/1-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Hoover HWP 48AMBC/1-S. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

103,4 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

41,36 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Hoover HWP 48AMBC/1-S.

De Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S maakt wassen een stuk eenvoudiger. De geïntegreerde beladingssensor meet precies hoe vol de trommel is en past daar het water- en energieverbruik op aan. Dit maakt dat je nooit meer energie verspilt bij een kleine was. Met 13 verschillende wasprogramma's kun je voor elke was de juiste instelling vinden. Of het nu gaat om sportkleding, babykleding, wol of andere stoffen, er is altijd een geschikt programma. Daarnaast is er het anti-allergieprogramma, waarmee je huisstofmijt en pollen uit je was kunt verwijderen. Het programma draait op 60 graden Celsius, waardoor je minder last hebt van huidirritatie. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S wordt wassen een stuk gemakkelijker. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S kun je alle soorten was eenvoudig en zuinig wassen. De beladingssensor meet precies hoe vol de trommel is en past daar het water- en energieverbruik op aan. Hierdoor verspil je nooit meer energie bij een kleine was. De wasmachine heeft 13 verschillende wasprogramma's. Hiermee kun je voor elke soort was de juiste instelling vinden, van sportkleding tot babykleding en wol. Ook is er het anti-allergieprogramma, dat je was op 60 graden Celsius wassen laat. Zo verdwijn huisstofmijt en pollen uit je was en heb je minder last van huidirritatie. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S wordt wassen een stuk gemakkelijker en energiezuiniger.

Pluspunten
 • Met de Hon app kun je het wasetiket van je kleding scannen, je kunt direct het juiste wasprogramma vinden en je krijgt een melding wanneer je was schoon is

  .

  Het Power Care systeem verneveld het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra grondig waste

  .

  Bovendien is het een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
 • Zonder waterbeveiliging wordt de watertoevoer niet automatisch afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Deze Hoover HWP 48AMBC/1-S. zit heeft energielabel A.

De Hoover HWP 48AMBC/1-S. verbruikt 103,4 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Hoover HWP 48AMBC/1-S. zijn 41,36 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Hoover HWP 48AMBC/1-S. is: Gemiddeld.