1. Hoover
  2. Hoover HLE H8A2DE-S.

Hoover HLE H8A2DE-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hoover HLE H8A2DE-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Hoover HLE H8A2DE-S. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Hoover HLE H8A2DE-S.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

236 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

54,28 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Hoover HLE H8A2DE-S.

De Hoover HLE H8A2DE-S warmtepompdroger is een uiterst energiezuinig apparaat. U kunt met deze droger maximaal 8 kilogram wasgoed drogen. Niet alleen kleine ladingen, maar ook beddengoed van 2 of 3 personen kan in één keer worden gedroogd. Met de geavanceerde beladings- en vochtigheidssensoren past de automaat het droogprogramma aan op de hoeveelheid en vochtigheid van de was. Hierdoor kan ook een kleine lading zeer energiezuinig worden gedroogd. Met energieklasse A++ bespaart u tot wel € 130,- per jaar op energiekosten. Het vocht dat vrijkomt bij het drogen wordt opgevangen in een speciaal reservoir in de deur. Dit water kunt u gemakkelijk hergebruiken, bijvoorbeeld voor het water geven van uw planten. Wilt u het reservoir niet leegmaken? Geen probleem, de droger kan worden aangesloten op de waterafvoer. Zo bent u verzekerd van een schone, energiezuinige droogomgeving.

Pluspunten
  • Je sluit je wasdroger aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir niet meer hoeft te legen. Met een middenklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger langer mee dan een wasdroger uit de basisklasse

    .

    Je hoeft de condensator niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud nodig hebt.

Minpunten
  • Is de snelheid 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht? Droogt met een geluidsniveau van 67 decibel niet stil?

Veelgestelde vragen over de Hoover HLE H8A2DE-S.

Deze Hoover HLE H8A2DE-S. zit heeft energielabel A++.

De Hoover HLE H8A2DE-S. verbruikt 236 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Hoover HLE H8A2DE-S. zijn 54,28 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Hoover HLE H8A2DE-S. is: .