1. Bosch
  2. Bosch WTX88M70NL.

Bosch WTX88M70NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WTX88M70NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WTX88M70NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WTX88M70NL.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

193 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

77,2 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Bosch WTX88M70NL.

Met de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger heb je alle beddengoed in één keer droog. Dankzij de energieklasse A+++ bespaar je jaarlijks € 154,- aan energiekosten in vergelijking met een condensdroger. Je hoeft ook nauwelijks onderhoud te plegen. Het AutoClean systeem vervangt het pluizenfilter door een pluizenreservoir dat na 20 droogbeurten gereinigd moet worden. Ook de zelfreinigende condensor spoelt zichzelf schoon waardoor je deze niet hoeft te reinigen. Voor mensen met allergieën heeft de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger het programma AllergyPlus. Door dit programma kunnen jeuk en huidirritatie voorkomen worden.

Pluspunten
  • AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoeft te reinigen. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoeft te reinigen. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch tijdens het drogen schoon, waardoor de wasdroger zuinig blijft. Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is de 'normale' snelheidsklasse sneller dan een gemiddelde droogmachine met 9 of meer kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over de Bosch WTX88M70NL.

Deze Bosch WTX88M70NL. zit heeft energielabel A+++.

De Bosch WTX88M70NL. verbruikt 193 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WTX88M70NL. zijn 77,2 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WTX88M70NL. is: Ja.