1. Bosch
  2. Bosch WTH85205NL.

Bosch WTH85205NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WTH85205NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WTH85205NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WTH85205NL.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

236 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

94,4 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de Bosch WTH85205NL.

Met de Bosch WTH85205NL droog je gemakkelijk normale en grotere wasladingen. De AutoDry techniek beschermt je kleding tegen krimpen. De vochtigheidssensoren meten de natte en warme was en passen hier de programmaduur op aan. Hierdoor krijgt je kleding de optimale droogtijd en blijft het in goede staat. Met deze warmtepompdroger krijg je 15 verschillende droogprogramma's. Je droogt met een gerust hart een heerlijk zachte wollen trui, een gloednieuw overhemd of je favoriete sportoutfit. Wil je liever zelf bepalen hoe droog je wasgoed uit de trommel komt? Kies dan uit kastdroog, strijkdroog of extra droog. Om de droger aan de afvoer aan te sluiten, heb je de meegeleverde condensafvoerslang nodig. Hierdoor hoef je het condensreservoir niet telkens te legen. Daarnaast heeft de WTH85205NL ook nog een time-delay functie, waarmee je de droogtijd kunt uitstellen tot 24 uur. Zo kun je jouw was op jouw eigen tijd drogen.

Pluspunten
  • Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Met bouwkwaliteit van topniveau gaat de wasdroger relatief lang mee. Je hoeft de condensor niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud hoeft te plegen.

Minpunten
  • Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over de Bosch WTH85205NL.

Deze Bosch WTH85205NL. zit heeft energielabel A++.

De Bosch WTH85205NL. verbruikt 236 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WTH85205NL. zijn 94,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WTH85205NL. is: .