1. Bosch
  2. Bosch WTH83205NL.

Bosch WTH83205NL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WTH83205NL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WTH83205NL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WTH83205NL.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

212 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

84,8 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de Bosch WTH83205NL.

Met de Bosch WTH83205NL warmtepompdroger droog je kleine ladingen was op een energiezuinige manier. Met een vulgewicht van 7 kilogram kun je al je kleding en textiel makkelijk in de trommel doen. De speciale kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Met AutoDry is oververhitting van je was verleden tijd. De vochtigheidssensoren detecteren de vochtigheidsgraad van je was en stoppen automatisch wanneer de was droog is. Kies uit 15 verschillende programma's om jouw handdoeken, wollen trui of beddengoed te drogen met de draaiknop. Wil je het condensvocht van je was automatisch afvoeren? Koop dan een condensafvoerslang en sluit deze aan op de waterafvoer. Zo hoef je het condensreservoir nooit meer handmatig leeg te maken.

Pluspunten
  • Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Met bouwkwaliteit van topklasse gaat de wasdroger relatief lang mee. Je hoeft de condensator niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud hebt.

Minpunten
  • Heeft een lager vulgewicht van 7 kilogram dan vergelijkbare wasdrogers

    .

    Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger van 7 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Bosch WTH83205NL.

Deze Bosch WTH83205NL. zit heeft energielabel A++.

De Bosch WTH83205NL. verbruikt 212 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WTH83205NL. zijn 84,8 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WTH83205NL. is: Gemiddeld.