1. Bosch
 2. Bosch WQG235DRNL.

Bosch WQG235DRNL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WQG235DRNL. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WQG235DRNL. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WQG235DRNL.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

176 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70,4 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Bosch WQG235DRNL.

De Bosch WQG235DRNL CastIron Grey serie wasdroger heeft een innovatieve warmtepomptechnologie met een zelfreinigende condensor die automatisch schoon spoelt tijdens het drogen. Hierdoor is deze droger zeer energie-efficiënt en heeft hij minder onderhoud nodig dan een traditionele wasdroger. Met een vulgewicht van 8 kilogram is de trommel geschikt voor normale tot grote ladingen was. De autoDry vochtigheidssensoren zorgen ervoor dat de was niet langer dan nodig wordt gedroogd, waardoor je favoriete kledingstukken niet verkleind of uit model raken. Er staan 14 droogprogramma’s tot je beschikking, zoals handdoeken, overhemden en fijne was. Voor mensen met allergieën is er het HygienePlus programma om dierenharen en pollen op een hogere temperatuur uit je was te verwijderen. Om het drogen gemakkelijker te maken, heeft de droger ook een TouchControl bediening en een extra lange slang voor een extra flexibele installatie.

Pluspunten
 • Het HygienePlus-programma verwijdert allergenen uit je wasgoed met een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk

  .

  De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft

  .

  Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
 • Is de droger met snelheidsklasse 'normaal' sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over de Bosch WQG235DRNL.

Deze Bosch WQG235DRNL. zit heeft energielabel A+++.

De Bosch WQG235DRNL. verbruikt 176 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WQG235DRNL. zijn 70,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WQG235DRNL. is: Ja.