1. Bosch
 2. Bosch WGG256ACFG i-DOS.

Bosch WGG256ACFG i-DOS.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch WGG256ACFG i-DOS. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de Bosch WGG256ACFG i-DOS. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties Bosch WGG256ACFG i-DOS.

Energieklasse

B

Energieverbruik per jaar

129,8 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

51,92 euro

Milieuvriendelijk

Ja

Omschrijving van de Bosch WGG256ACFG i-DOS.

Met de Bosch WGG256ACFG wasmachine was je eenvoudig grote ladingen wasgoed. De trommel heeft plaats voor maximaal 10 kilogram wasgoed, waardoor je veel was tegelijk doet. Daarnaast zal het programma automatisch de duur en het energieverbruik aanpassen op basis van de lading. Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering voegt de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, waardoor je nooit te veel gebruikt. Heb je last van vervelende vlekken in je kleding? Dan is het anti-vlekkensysteem een perfecte oplossing. Dit systeem detecteert veel voorkomende vlekken, zoals bloed, olie en wijn, en verwijdert deze uit je kleding. Hierdoor blijven je kledingstukken mooi en fris. Met de Bosch WGG256ACFG wasmachine was je wasgoed gemakkelijk en efficiënt schoon.

Pluspunten
 • i-DOS doseert uw wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor uw kleding langer mooi blijft

  .

  Met het programma Hygiëne Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit uw kleding en heeft u minder last van jeuk

  .

  Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • Het beschikt niet over de Iron Assist functie waardoor je geen kreukels met stoom kunt verminderen. Het beschikt niet over het 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over de was te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG256ACFG i-DOS.

Deze Bosch WGG256ACFG i-DOS. zit heeft energielabel B.

De Bosch WGG256ACFG i-DOS. verbruikt 129,8 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de Bosch WGG256ACFG i-DOS. zijn 51,92 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van Bosch WGG256ACFG i-DOS. is: Ja.