1. AEG
 2. AEG TR738L4B SensiDry.

AEG TR738L4B SensiDry.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG TR738L4B SensiDry. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG TR738L4B SensiDry. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG TR738L4B SensiDry.

Energieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

235 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

94 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG TR738L4B SensiDry.

Met de AEG TR738L4B SensiDry warmtepompdroger heb je ruimte voor 8 kilogram wasgoed. Je droogt zowel kleine als grotere ladingen wasgoed voor 2 of 3 personen. Er zijn 10 verschillende droogprogramma's voor het drogen van je kleding. Kies bijvoorbeeld voor het katoenprogramma voor je T-shirts. Heb je lakens of een dekbedovertrek? Kies dan voor het beddengoed XL programma. Met het opfrissen programma verwijder je muffe geurtjes uit kleding die een tijd in de kast liggen. Verder past de wasdroger met sensoren het droogprogramma aan voor iedere lading. Hierdoor droog je nooit te lang en bespaar je op energiekosten. Met energieklasse A++ kan je tot € 130,- per jaar besparen op je energierekening. De wasdroger wordt geleverd zonder afvoerslang. Koop deze er apart bij om de droger aan de waterafvoer te koppelen. Zo kun je de gedroogde was direct naar de wasmand vervoeren.

Pluspunten
 • Met de SensiDry-technologie kun je je wasgoed op een lage temperatuur drogen, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart

  .

  Je hoeft de condensator ook niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud krijgt

  .

  Daarnaast kun je je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
 • Het gaat met bouwkwaliteit van de basisklasse minder lang mee

  .

  Met de snelheidsklasse 'normaal' is het niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de AEG TR738L4B SensiDry.

Deze AEG TR738L4B SensiDry. zit heeft energielabel A++.

De AEG TR738L4B SensiDry. verbruikt 235 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG TR738L4B SensiDry. zijn 94 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG TR738L4B SensiDry. is: .