1. AEG
 2. AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG T8DBE86W AbsoluteCare. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG T8DBE86W AbsoluteCare. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

176 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70,4 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare is de perfecte wasdroger voor elk type stof. De energiezuinige droger heeft 10 verschillende programma's om kleding op de juiste manier te drogen. Met AbsoluteCare hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding krimpt, want de trommelbewegingen en droogtemperatuur zijn precies afgestemd op het type stof. Daarnaast beschikt de wasdroger over een antikreukfase om hardnekkige kreukels te voorkomen. Bovendien kan je de meegeleverde condensafvoerslang aansluiten op de waterafvoer, waardoor het condensreservoir niet meer geleegd hoeft te worden. Zo droog je met gemak en zonder zorgen je kleding. Of het nu een wollen trui, nieuw overhemd of zijden blouse is, met de AEG T8DBE86W AbsoluteCare droog je alle kledingstukken op de juiste manier en zonder krimping.

Pluspunten
 • Je droogt 8 kilogram wasgoed zeer energiezuinig met deze warmtepompdroger met energieklasse A+++

  .

  Het AbsoluteCare systeem van de droger past zijn droogprogramma's aan op elk type wasgoed, waardoor je kleding niet krimpt in de wasdroger

  .

  Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
 • Het heeft niet het FiberPro-systeem om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de structuur van de vezels zacht te houden.

Veelgestelde vragen over de AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

Deze AEG T8DBE86W AbsoluteCare. zit heeft energielabel A+++.

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare. verbruikt 176 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG T8DBE86W AbsoluteCare. zijn 70,4 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG T8DBE86W AbsoluteCare. is: .