1. AEG
  2. AEG T7DBNP600 SensiDry.

AEG T7DBNP600 SensiDry.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG T7DBNP600 SensiDry. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG T7DBNP600 SensiDry. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG T7DBNP600 SensiDry.

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

177 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

70,8 euro

Milieuvriendelijk

Omschrijving van de AEG T7DBNP600 SensiDry.

Met de AEG T7DBNP600 droog je je kleding veilig, zonder dat het slijt of krimpt. De lage temperatuur ervan zorgt ervoor dat je kleding ook geschikt is voor wol, overhemden en T-shirts. Door de ProSense sensoren past de wasdroger het programma automatisch aan als je de volledige 8 kilogram ruime trommel niet vult. Hierdoor droog je met deze wasdroger zeer efficiënt en energiezuinig, met het A+++ energielabel. De AEG T7DBNP600 is een uitstekende wasdroger om je kleding in perfecte staat te houden. Met SensiDry technologie, kun je je kleding op een lagere temperatuur drogen. Dit helpt om je kleding te beschermen tegen slijtage en krimp. De ProSense sensoren kunnen de programmaduur aanpassen op basis van de lading. Dus als je de volledige 8 kilogram trommel niet vult, past de wasdroger automatisch het programma aan. Ook heb je het voordeel van het A+++ energielabel, waardoor je energie kunt besparen en je kleding kan drogen met een lagere temperatuur.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. De ProSense beladingssensor past de droogtijd aan op iedere lading, waardoor je wasgoed nooit te lang droogt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding wordt beschermd en je energie bespaart. De ProSense-beladingssensor past de droogtijd automatisch aan op iedere lading, waardoor je wasgoed nooit te lang droogt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Er is geen AbsoluteCare-systeem om het droogprogramma aan te passen op het type wasgoed

    .

    De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om direct het condenswater af te voeren.

Veelgestelde vragen over de AEG T7DBNP600 SensiDry.

Deze AEG T7DBNP600 SensiDry. zit heeft energielabel A+++.

De AEG T7DBNP600 SensiDry. verbruikt 177 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG T7DBNP600 SensiDry. zijn 70,8 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG T7DBNP600 SensiDry. is: .