1. AEG
  2. AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose.

AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Nadat je alles hebt gelezen over de AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. en je hebt deze vergeleken met onze andere energiezuinige producten,dan heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van het juiste energiezuinige apparaat.

Specificaties AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose.

Energieklasse

A

Energieverbruik per jaar

112,2 kWh

Verwachtte energiekosten per jaar

44,88 euro

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Omschrijving van de AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose.

De AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose wasmachine is de perfecte oplossing voor het wassen en stomen van grote hoeveelheden was. Met een vulcapaciteit van 10 kilogram was je in 1 keer veel kleding. Met de UniversalDose wasmiddellade doseer je gemakkelijk wasmiddel in de vorm van capsules. Dankzij ProSense verbruik je minder energie als je de trommel niet helemaal vol krijgt. ProSteam zorgt ervoor dat je kleding na het wassen nauwelijks nog gestreken hoeft te worden. Daarnaast kun je de stoomfunctie ook gebruiken om kleding snel op te frissen. Zo hoef je niet meer voor elke dag een andere outfit te zoeken. De AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose wasmachine maakt het wassen en stomen van grote hoeveelheden was gemakkelijk, snel en energiezuinig.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding frissen en minder strijkwerk hebben. De UniversalDose wasmiddellade heeft een apart vak om wasmiddelpods sneller te activeren. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen ÖKOMix technologie om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden. Beschikt niet over AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose.

Deze AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. zit heeft energielabel A.

De AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. verbruikt 112,2 kWh per jaar.

De verwachtte energiekosten per jaar voor de AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. zijn 44,88 euro per jaar.

De milieuvriendelijkheid van AEG L7FE706CBV ProSteam UniversalDose. is: Gemiddeld.